WORK WITH US - Retail Medewerker Antwerp

We zijn op zoek naar een dynamische retail medewerker in Antwerpen.

Het belangrijkste is dat we op zoek zijn naar een persoon, niet naar een profiel. Jij, je karakter, je vriendelijkheid en je motivatie om deel uit te maken van een dynamisch, gepassioneerd, nieuwsgierig en leuk team van mensen achter ons snelgroeiende juwelen merk, zullen het verschil maken.

Geïnteresseerd? Lees verder om meer te weten te komen over je verantwoordelijkheden, de kwalificaties die volgens ons nodig zijn om die verantwoordelijkheden te realiseren en de sollicitatieprocedure.

Over I.Ma.Gi.N. Jewels:

I.Ma.Gi.N. Jewels is een toonaangevend Belgisch juwelenmerk dat bekendstaat om zijn elegante en tijdloze ontwerpen. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we ons gevestigd als een merk dat alledaagse luxe naar onze klanten brengt, zowel in onze fysieke winkels in België en Amsterdam als via onze internationale webshop.

Jouw Rol:

Als Retail Medewerker bij I.Ma.Gi.N. Jewels krijg je de kans om een sleutelrol te spelen in ons team. Je zult verantwoordelijk zijn voor de klant ervaringen en je zal worden opgeroepen om onze piercing service in de winkel aan te bieden. 

Jouw Verantwoordelijkheden:

Klantervaring: Ervoor zorgen dat elke interactie met de klant de luxe waarden van het merk weerspiegelt en de verwachtingen overtreft. Persoonlijk contact onderhouden met klanten, eventuele problemen oplossen en duurzame relaties opbouwen om terugkerende klanten en verwijzingen te stimuleren.

Visuele merchandising: Samenwerken met het visual merchandising team om boeiende winkeldisplays te creëren die de producten van het merk op een esthetisch verantwoorde en aantrekkelijke manier laten zien, zodat er een luxueuze winkelomgeving ontstaat.

Operationele uitmuntendheid: Beheer de dagelijkse winkelactiviteiten in overeenstemming met het beleid en de procedures van het bedrijf. Te allen tijde zorgen voor een schone, georganiseerde en veilige winkelomgeving.

... en nog één ding: bij I.Ma.Gi.N Jewels gaan we veel verder dan de traditionele detailhandel als het gaat om klantenservice. We bieden een toegewijde piercingservice van hoge kwaliteit in een gedistingeerde omgeving binnen een selectie van onze winkels, o.a. onze Antwerp Store.

Als je voor deze functie wilt solliciteren, word je opgeroepen om deze piercing service ook in de winkel in Antwerpen te leveren. Hiervoor is een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld, dat zal worden gespreid over een redelijke periode zodat je je 100% zeker voelt om dit te doen.

Kwalificaties:

 • Vloeiend in Nederlands. Een kennis van Engels is een pluspunt.
 • Diepgaande kennis van luxeproducten, klant voorkeuren en markttrends.
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, met het vermogen om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden.
 • Bedrevenheid in voorraadbeheer en point-of-sale systemen.
 • Esthetische gevoeligheid en oog voor detail in visuele merchandising.
 • Probleemoplossend vermogen en klantgerichtheid.
 • Flexibiliteit om indien nodig weekends, feestdagen en langere werktijden te werken.
 • Aantoonbare afstemming op de bedrijfswaarden:
  • Je houdt van mensen en wilt een band met ze opbouwen: Dagelijks in contact zijn met mensen geeft je energie en plezier. Je bent oprecht en oprecht in je contact met zowel klanten als teamleden, waardoor je sterke relaties opbouwt op basis van vertrouwen en empathie.
  • Je bent een optimist: De wereld wordt een betere plek als we geloven in de kracht die we hebben om er een betere plek van te maken. Die kracht begint met een glimlach en een positieve instelling. Je behoudt een positieve en enthousiaste houding, zelfs bij uitdagingen. Je inspireert en motiveert het team om uitzonderlijke klantervaringen te leveren terwijl je een positieve werkomgeving stimuleert.

Wat Wij Bieden:

 • Een dynamische werkomgeving in de wereld van juwelen en mode.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
 • Competitief salaris.

Sollicitatieprocedure:

Geïnteresseerde kandidaten wordt gevraagd een cv en een motivatiebrief te sturen waarin ze hun relevante ervaring en motivatie om bij ons merk te komen werken uiteenzetten. Kandidaten op de shortlist worden uitgenodigd voor één of mogelijk twee sollicitatiegesprekken en kunnen worden gevraagd om een praktijkbeoordeling uit te voeren.

Join the team en draag bij aan het creëren van een luxe winkelbestemming van wereldklasse die elegantie, verfijning en uitzonderlijke klantenservice belichaamt.

Aarzel niet en stuur je CV en motivatiebrief via e-mail naar info@imaginjewels.com onder vermelding van “Retail Medewerker Antwerp”.

 

Free Returns

Free returns within 14 days.

Worldwide Shipping

Wherever you are, we ship to you!

FREE GIFT PACKAGING

Every order is packed in beautiful gift packaging.